21-08-06

Saunaplezier ...

... na het late ontbijt zondagmorgen samen met de kindjes en schatteke richting sauna ... heerlijk ontspannen en plezierig om mijn lieve schat naakt te zien en de blikken van andere mannen die stukjes van haar lichaam stelen. Mmmm ... wat hou ik toch verschrikkelijk veel van die vrouw ... niets of niemand kan me zo opwinden als zij dat kan en ik ben dus blijkbaar lang niet de enige die haar mooie lichaam kan appreciëren. Komt daar nog bij dat ze iets liefs (af en toe plaag ik haar daarmee want ze kan ook heel hard uit de hoek komen) en sensueels uitstraalt, dus echt wel een mooie verleidelijke vrouw ...

De sauna bleek nog plezieriger dan verwacht toen in de late namiddag opeens Eric voor onze neus stond, ik had hem al een 2-tal maand niet meer gezien en het deed me deugd hem nog eens te ontmoeten. De sfeer was onmiddelijk ontspannen en ik heb hem dan ook gevraagd of hij zin had samen iets met ons te eten, tot groot plezier van schatteke natuurlijk.

Enfin ... schatteke in de wolken met haar dag en ik dus ook. Hopelijk was het weekend voor jullie even geslaagd als voor ons !

See yaaahhh ...

10:18 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.