07-09-06

Tijdje geleden ...

... tjah inderdaad een tijdje geleden dat ik hier nog iets liet weten, straks kan ik onmiddelijk een dank-u zetten voor bezoeker 4000 .

Af en toe heb ik echt wel eens problemen om me hier aan  het schrijven te zetten, dat kan zijn omdat ik geen onderwerp vind, maar meestal is het omdat ik over de zaken waarover ik zou kunnen schrijven niet wil schrijven ... (volgen jullie nog ?).

De laatste tijd zit ik met nogal wat vragen en die monden nogal eens uit in discussies met schatteke, zo ook gisterenavond. Deze morgen heb ik dan maar nen dik boeket bloemen gaan halen en het huis netjes opgeruimd (thuiswerken is toch fijn nietwaar ). Ah ja ... af en toe hebben we nog eens onze ups en downs, maar ik besef wel dat de dingen die we hebben eigenlijk wel fijn zijn: onze relatie, onze vriendschap, onze kinderen en een fijn zorgeloos leven.

Ik zit nu regelmatig aan de chat met F en als ik hoor wat zij al allemaal heeft meegemaakt en nog meemaakt dan denk ik wel eens ... 'tsss ... who am I to complain ?'. 't Zal tijd raken om er nog eens een lap op te geven, eens wat meer zelf te leven ... We zullen er vanavond mee beginnen ... eerst eens goed gaan sporten en dan pintje drinken met de vrienden. Hmmm ... who am I to complain ?

See yaaahhh ...

18:31 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Geniet er maar eens van! Groetjes en nog een fijne avond

Gepost door: Sarah | 07-09-06

geniet ervan... en veel geluk nog!

Gepost door: just me | 08-09-06

De commentaren zijn gesloten.