10-09-06

Wachten op ...

... een sms'je ... mijn lieve schat zit te wachten op een antwoord. Gisterennamiddag heeft ze een berichtje gestuurd, maar een antwoord heeft ze nog niet gekregen. Verontrustend zou dat niet moeten zijn voor haar, Eric is al geen grote 'communicator' en normaal zit hij nog steeds in het buitenland en echt wel 'in the middle of nowhere'. Telefoneren met gsm is moeilijk of soms zelfs onmogelijk en eerder deze week ging ook al een smsje van schatteke half verloren (gelukkig had hij toen toch iets ontvangen en had hij een bericht teruggestuurd dat hij het niet kon lezen). En toch zit ze nu ongemakkelijk te doen, de gsm gaat niet echt ver uit haar buurt en ze zal pas stoppen met piekeren als ze een berichtje zal krijgen. Ik hoop voor haar dat het snel komt.

Het is nu ondertussen 3 weken geleden dat ze elkaar nog zagen, ik denk wel dat het voor haar nu wel wat begint te wegen. We zullen maar hopen dat ze elkaar snel kunnen terugzien, het zou haar echt wel deugd doen  .

Ondertussen komt mijn afspraakje met F ook dichterbij. Ik kijk er echt al naar uit, de avond zal wel te kort zijn denk ik. We zien wel wat het wordt. Ik hou jullie op de hoogte.

Eerst gaan we proberen een familiefeestje in goeie banen te leiden. Ons jongste is onlangs verjaard dus het obligate feestje komt er ook bij ... gelukkig is er een stralende zon en kunnen we al dat grote geweld buiten op de terras plaatsen ... en als ze te geweldig beginnen worden ... dan gaan ze zonder pardon het zwembad in  .

See yaaahhh ...

14:31 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geniet van het feest
ben weer even bijgelezen

Gepost door: Pretfles | 10-09-06

hey, Toch tof he, die verjaardagsfeestjes? Veel lol.

Groeten van beesken

Gepost door: beesken | 11-09-06

De commentaren zijn gesloten.