18-09-06

Den duits komt ... misschien ...

Druk, druk, druk ... zo kun je het wel noemen, het werk overvalt me wel en eigenlijk heb ik nog steeds de zin niet terug gevonden om me er echt helemaal in te gooien. Vandaag had ik dan toch een dagje dat er mocht zijn. Ik had een duitser op bezoek en deze middag zijn we even op ons gemak gaan lunchen. Vriendelijke meneer, we hebben wat over de familie zitten praten tijdens de lunch en eigenlijk viel alles wel mee ... Enig punt waar ik wel even raar over opkeek (zo ergens tussen de hoofdpla en den dessert) was dat meneer den duits wist te vertellen dat ze in Duitsland het meer en meer bergaf zagen gaan. Dat kwam volgens hem omdat er enorm veel geld van het vroeger West-Duitsland naar de Oost-zijde gaat. Hij vond het wel-besteed geld en dat had hij met eigen ogen gezien hoe de infrastructuur daar zoveel verbeterd is. Maar hij vertelde er ook doodleuk bij dat de grap in Duitsland ging dat ze er eigenlijk beter Zwitserland hadden bij genomen ipv Oost-Duitsland, je kunt er skieën, ze hebben er chocolade en geld in overvloed. Bon ... nu maar hopen dat het hier niet te veel gaat sneeuwen in de winter anders hebben we misschien weer den Duits in onzen hof  of we moeten dringend de kwaliteit van onze chocolade naar beneden halen.

"En op liefdesvlak ?" hoor ik de meesten ondertussen denken ... Tjah ... de laatste weken waren nogal woelig (zie vorige berichten van een eeuw geleden) en raar maar waar, dan heb ik ook heel wat minder zin om te schrijven, een beetje het gevoel van "moet ik daar nu de helft van Vlaanderen mee lastig vallen (pas op héé ... da's op het moment dat ik mijn aantal bezoekjes serieus begin te overschatten  ) ?".

Nee serieus, het begint weer allemaal een beetje op zijn sporen te raken. Vorige donderdag heeft Eric onverwacht naar schatteke gebeld en dat heeft haar serieus (en als ik zeg serieus ...) deugd gedaan. Ik zelf besef ook wel een beetje dat ik eigenlijk wel wat onmogelijk aan het doen was (maar wat wil je met een onmogelijke situatie ...) dus al bij al, we zijn er weer een beetje aan het doorkomen.

Gisteren heeft schatteke dan voor de eerste keer een SMSgestuurd waarin ze zichzelf eens liet gaan en open vertelde dat ze hem mist en eigenlijk wel naar hem begint te verlangen en jawel je raad het al ... nog geen antwoord  . Ik vermoed dat mister communicator nog steeds het SMSje aan het herkauwen is en zichzelf nog steeds afvraagt wat hij daar nu op moet antwoorden. Toch raar om 2 gesloten persoonlijkheden met elkaar bezig te zien ... Ben ik even blij dat het er bij mij wel allemaal uitkomt op de één of de andere (niet altijd politiek correcte ... maar ja ...) manier.

Enfin ... donderdag mijn afspraakje met F, eens kijken hoe ik met mijn soulmaatje nog overeen kom na al die jaren. Ik kijk er alvast naar uit en voor diegenen die denken van vrijdag hier de smeuïgste verhalen te kunnen lezen ... don't even think about it  !

See yaaahhh ...

20:10 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.