21-09-06

Spannend ...

... jawel ... spannend om 2 redenen ... vanavond heb ik mijn afspraakje met F en Eric is na 4 weken buitenland terug in 't land.

Ik kijk wel uit naar het afspraakje met F. Het is al even geleden dat we elkaar toevalling hier in de buurt tegen kwamen en we zullen wel hopen aan elkaar te vertellen hebben.

Eric heeft gisteren laten weten aan schatteke dat hij vertrokken was en vandaag dus terug in 't land is. Concreet was hij niet over een afspraakje met haar, maar ik heb zo'n vermoeden dat dat niet lang op zich zal laten wachten  . Voor schatteke mag dat natuurlijk vanavond zijn, dan hoeft zij hier niet de ganse avond alleen te zitten (en dan waarschijnlijk nog om te piekeren ...). Eigenlijk zou ik het wel leuk vinden dat ze hem binnenkort nog eens kan zien. In eerste instantie had ik het niet zo graag dat het vanavond zou vallen omdate ik dacht dat dat een beetje mijn avond zou verpesten, maar eigenlijk ben ik er redelijk rustig over, als het vanavond is dan is dat maar zo en dan hoop ik dat ze weer een fijne tijd kan beleven met hem. We zien wel ...

Enfin ... voor vanavond heb ik een heerlijk restaurant gereserveerd (dat denk ik toch, ik ben er zelf nog niet geweest, maar volgens www.resto.be is het alvast in orde), tegen 19:30 uur ga ik F halen en dan zien we wel ... Best wel spannend allemaal ...

See yaaahhh ...

10:41 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Veel plezier en geniet er maar van! Groetjes,

Gepost door: Sarah | 21-09-06

Respect Een mooie blog, fantastisch hoe je zo openhartig over de situatie kan vertellen. Respect! Neem ook eens een kijkje op mijn nieuwe blog.

Gepost door: Lief | 25-09-06

De commentaren zijn gesloten.