25-09-06

Wat mannen weten over vrouwen ...

Donderdagavond dus mijn date gehad met F. 'k Moet het toegeven ... ik sta er versteld van hoe gemakkelijk we na al die jaren nog steeds met elkaar omgaan ... ik heb dus ook ons 'klein geheimpje' aan haar verteld en ... amai ... een ferme bom precies. Ze was er echt niet voor te vinden en dat heeft ze ook heel duidelijk gezegd.

Deze morgen gingen we nog samen aan de telefoon (dit weekend had ze mijn blogspinsels gelezen) en het was duidelijk dat ze haar zorgen maakt om me. Maar bij deze ... lieve F, bedankt voor het meeleven het doet me deugd, maar echt ... ik kom hier wel uit, samen met mijn schatteke, zeker weten !

Dit weekend was het dan toch weer scherven bijeen rapen. Een stom akkefietje had zaterdagmorgen mij redelijk uit mijn krammen doen schieten. Schatteke had ook niet onmiddelijk begrip voor de situatie dus na een paar uur en een laat trouwfeest met véél te veel drank is de bom gebarsten in de vroege uurtjes. Zondag zat er dan niet veel meer op dan met een deftige kater de scherven weer te lijmen. Ik hoop dat ik deze keer wel mijn punt duidelijk heb gemaakt maar in de toekomst kan ik dat toch maar beter nuchter doen ... dat bespaart heel wat kopzorgen en koppijn.

Tjah ... doet me toch terug denken aan de woorden van F ... hoe graag heb ik dit en wil ik dit wel echt ? Ja, soms heb ik twijfels, maar als ik zie hoe we in de laatste maanden naar elkaar zijn toegegroeid, dan vind ik het nog steeds de moeite waard. En toch ... dan zijn er weer weekends zoals deze ... Ah, laten we de dingen wat relativeren en dan zien we wel ...

BTW, Kathy heeft donderdagavond ook een date ... 3 keer raden met wie, de eerste krijgt mijn de eerste druk van mijn boek 'Wat mannen weten over vrouwen ...'. Ik ben momenteel aan paragraaf 2 van de inleiding en vrees dat dit het dunste boek ooit wordt .

See yaaahhh ...

12:30 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Tja Ik heb een deel van je verhaal gelezen en vind je een oelewapper, wel heb ik respect voor je openhartigheid.

Gepost door: Max | 25-09-06

Ik moet Max gelijk geven. Ge zijt openhartig, maar ook een enorme LOSER.

Gepost door: Max 2 | 25-09-06

Da's de max 2 maxen die denken dat ze de max zijn ... kan ik eens goed mee lachen ... Way2go guys ...

Gepost door: loveu2 | 25-09-06

Vrouwen zijn niet zo'n ingewikkelde schepsels als jullie wel denken hoor. Er zijn maar een paar eenvoudige regeltjes die je moet volgen, en dan doen wij heus niet heel de tijd moeilijk! :o)
Wat de maxen betreft: nevermind!!!

Gepost door: Toulouse | 26-09-06

De commentaren zijn gesloten.