26-09-06

Haar schoon ogen ...

Het blijft me toch wel verbazen hoe de tijden in zo'n korte periode veranderd zijn. Vandaag hoor je het echt wel overal, sex in de relatie staat bij vele gezinnen op één wat betreft gesprekstof en belangrijkheid (kijk maar eens naar de boekskes in de rekken van een krantenwinkel). Als ik dat vergelijk met pakweg 30 jaar geleden dan hebben we echt wel een revolutie meegemaakt. Ik kan me onmogelijk voorstellen dat mijn ouders het in die tijd zouden hebben over sex, partnerclubs, partnerruil, groepssex, sexfuiven en minnaars of minaressen (alhoewel ... vroeger knepen ze de katjes waarschijnlijk altijd in het donker).

6029508

Vandaag lijk je niet meer in te zijn als je niet ten minste 3 van bovenstaande zaken actief en met passie doet, wat natuurlijk ook overdreven is, een sex relatie kan volgens mij ook perfect zonder maar dan moet het potje echt wel een goed dekseltje vinden ... Toch merk ik meer en meer in mijn directe omgeving dat veel van mijn vrienden of vriendinnen en kenissen op zijn minst over die dingen nadenken en er soms volop mee bezig zijn.

Het blijft me ook wel verbazen hoe die oudere generatie van mensen niet echt is mee geëvolueerd, althans de meesten toch. Deze morgen nog had mijn lieve schoonmama het over de 'vriend' van haar dochter. Ze was aan het uitvissen wat er allemaal recentelijk gebeurd was en het antwoord was uiteraard simpel: niks, nada, die brave vriend zat de laatste 4 weken aan het andere eind van de wereld. Enigzins gerustgesteld wist ze dan toch ook mij gerust te stellen dat ze er echt wel van overtuigd was dat haar dochterlief nooit het bed zou delen met een andere man, daar zou ze zelfs met plezier haar hand voor in het vuur steken. Toch maar eens een buske Flammazine in de huisapotheek opnemen ...

Daarnet de onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen van mijn schoonmama aan mijn schatteke meegedeeld, ze kon er gelukkig om lachen. De meesten onder jullie hoor ik nu denken ... 'en wat met schoonpapa ?' ... Wel ... die had al bij de eerste berichten van de vriend van zijn dochter zoiets van ' ... voor haar schoon ogen zal het wel nie zijn ...' Er zijn dus toch wel verschillen tussen mannen en vrouwen ...

See yaaahhh ...

17:22 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

** Alles is veranderd met zo`n 30 jaa geleden. Kijk naar de kleding . Hoe bloter hoe beter.En ook wat de kids tegenwoordig zeggen. En op tv worden ze het wel geleerd.

Groetjes

Gepost door: anita | 27-09-06

ach, vrouwen van venus en mannen van mars... mannen en vrouwen steken anders in mekaar, da's waar, maar toch...
'Een vrouw moet een goeie reden hebben voor seks, een man alleen een plek...'
'een man loopt achter zijn pik aan... en een vrouw dan ? ... die loopt daar ook achteraan !!'

tot hier en niet verder

Gepost door: witte | 27-09-06

Acceped

Gepost door: Apinya | 29-04-10

De commentaren zijn gesloten.