03-10-06

SuperSon

Het kruisverhoor tijdens de koffie deze morgen is uitgebleven ... de gebruikelijke koetjes en bijhorende kalfjes waren er daarentegen wel ... maar toch een lieve dame, mijn schoonmamake ... 'k zou haar missen mocht ze der niet meer zijn.

Voor de rest goed kunnen werken vandaag, een beetje laat thuis maar de avond is nog jong ten huize van ... Straks samen met schatteke nog wat knuffelen en we kunnen er weer tegen.

Maar dat is voor straks ... eerst nog het krijsen, roepen, tieren en vloeken van de kinderen aanhoren ... Pas op ... 't zijn niet mijn kinderen, maar ze houden wel van het programma 'SuperNanny' (jawel ... elke week op VTM ... en dat moet dan je dag kleuren ...).

supernanny02

Amai ... serieuze rampen die je daar te zien krijgt ... ik denk dat het doelpubliek vooral mensen zijn zoals wij, ouders die het opvoeden wel aankunnen en dus netjes voor de buis met hun hoofd zitten schudden ... Maar niet voor mij ... ik heb zo continu iets van 'da zou eens één van d'onze moeten zijn ...', zo erg zelfs dat, toen mijn zoon daarnet kwam vragen of hij morgennamiddag mocht gaan zwemmen met vriendjes, ik bijna zoiets had van '... nee ... geen sprake van ... huiswerk maken godverd ...'. En die van ons is zo'n lieve en brave, dat kun je niet voorstellen ... hij kan zo in de eerste aflevering van 'SuperSon', vanaf nu elke week op uw TV en uw dag ... die zal hij wel kleuren. Awel ... van mij mag hij morgen gaan zwemmen zie ... en dat huiswerk ... dat heb ik ook nooit graag gedaan ...

See yaaahhh ...

21:22 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.