05-10-06

Nieuw speelgoed voor de grote kinderen ...

... jawel ... nu gaat hij tegen de muur die rot-Qtek. Dat rotding wordt vanaf nu vervangen door de gloednieuwe Nokia N93 ... nu nog hopen dat het de verwachtingen inlost, maar op het eerste zicht ben ik toch al enthousiast ... zo enthousiast dat schatteke meewarrig keek toen ze zag hoe blij ik met het ding was ... 'typisch mannen' was haar reactie, en gelijk heeft ze. GSM, auto, computer, TV enz ... ze kunnen ons echt laten reageren als kinderen. We moeten het hebben ... en éénmaal we het hebben staan we te glunderen.

Enfin ... mijn Qtek ga ik misschien toch aan die lieve zoon van me geven, dan heeft het ding misschien toch nog een tweede leven, als GSM was het in ieder geval een pest.

Voila ... en nu gaan we eerst verder met het werk, straks weeral een late vergadering (op de sportclub deze keer) en dan ... zit er alweer een stressie dag op, alhoewel, deze namiddag (ik was thuis aan het werk vandaag) hebben schatteke en ik toch weer een uurtje gestolen en een hééél dikke knuffel gedaan ... thuiswerken ... ik ben voor  !

See yaaahhh ...

19:52 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.