06-10-06

Sociale en bachanale activiteiten ...

... tikken, tikken, tikken en proberen te concentreren, dat ben ik bezig om weeral eens iets af te krijgen dat nooit af zal geraken ... Enfin ... het weekend staat voor de deur, dit werk zal waarschijnlijk nog een beetje moeten worden verder gezet in het weekend, maar goed ... dat moet er dan maar bij.

Gisteren de baronie van een bestuur van een sportclub weer overhoop gehaald met mijn 'controversiële' ideeën. Sport mag dan wel iets jongs lijken, de geestelijke toestand van de meeste besturen van zo'n sportclubs is allesbehalve jong. Meestal is het overgrote deel van zo'n bestuur nog lid van het bestuur omwille van de sociale en bachanale activiteiten. Dat laatste kan ik wel tegen maar voor dat eerste kunnen ze beter in een kaartersclub gaan. Bon ... we zullen er niet te veel over zagen ... we zullen af en toe eens keet schoppen zodat de zaken toch een beetje bewegen .

Zondag gaan stemmen op de goeie en daarna een saunaatje meepakken. Eric zal er waarschijnlijk ook zijn, dus dat kan nog spannend worden ook. Ik kijk er al naar uit ...

En nu ... nu ga ik terug op de goeie window gaan verder tikken .

See yaaahhh ...

12:17 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.