10-10-06

De zitbank is er ... bijna ...

Vandaag eens een relax dagje genomen ... lekker thuis gebleven en allerlei prullen gedaan die nog lagen te wachten. Deze namiddag met schatteke 2 uurtjes in bed doorgebracht met een flinke knuffel ... heerlijk toch zo ... een paar uurtjes stelen.

Ze heeft ondertussen gebeld met Eric ... hij was inderdaad niet echt op zijn gemak zondag ... wou een knuffel doen met haar (... kan ik begrijpen, heb ik ook op alle momenten van de dag en de nacht dat ik haar zie  ...), maar dat was natuurlijk onmogelijk met zijn vrienden en onze kinderen erbij. Tjah ... niet altijd een gemakkelijke situatie ...

Morgen komen ze de nieuwe zitbank leveren ... je weet wel ... gezellig, breed zitvlak, kan tegen een stootje ... volgens mij wordt dat een stuk gezelliger dan die leren dingen die we nu hebben. Er in zitten gaat nog net, alhoewel lekker zitten iets anders is, maar verder kom je niet, tenzij je met breuken naar bed wil. Voor schatteke en mezelf is het wel belangrijk, we kijken zelden TV en liggen graag languit met wat muziek en een drankje (in de winter met de open haard) te praten of te knuffelen ... ik kijk er al naar uit.

20:26 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Verduidelijking... Is "een knuffel doen" altijd hetzelfde als "vrijen"? Gewoon ter info hé ;)

Gepost door: a-woman | 11-10-06

tja dat vraag ik me eigenlijk ook wel af :-)... t'is maar omdat jullie precies wel éééérg veel knuffelen :-)

Gepost door: bibien | 12-10-06

De commentaren zijn gesloten.