17-10-06

Drukke tijden ...

... op het werk gaat het razend druk, dus weinig homeworking. Het knuffelen met schatteke is dus voor 's avonds.

Zondag waren we terug in de sauna, Eric was er niet, maar aan aandacht had schatteke alweer niet te kort ... een niet onknappe man (type Eric ... jawel ...) kon het maar niet laten zijn interesse te tonen ... en schatteke had daar precies geen probleem mee en stond er bij te stralen. Ik ben blij dat ze veel meer zelfbewust is geworden en van die aandacht geniet, je kan het zo aan haar zien dat ze zich veel meer vrouw voelt dan ooit tevoren en daar is voor mij niets mis mee. Ze houdt daarbij ook altijd rekening met mij, ze wil me in ieder geval niet kwetsen ... maar eerlijk ... kwetsen doet het mij niet, ik ben eigenlijk wel fier op haar.

Donderdagavond zie ik F terug, daar kijk ik naar uit. Weer een lekker restaurantje gevonden (denk ik ...) en weer eens wat tijd om bij te praten ...

See yaaahhh ...

21:52 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zoooo lang dat het duurt voor je nog wat schrijft, net nu het spannend wordt..
ik ben alvast benieuwd naar het vervolg

Gepost door: juultje | 24-10-06

ik... deel de mening van Juultje....
Ook is zit te wachten...

Gepost door: bibien | 25-10-06

tja.. hoe jullie hier zonder hier brokken zullen uitgeraken .... !! langzaam zijn jullie 2 basiswaarden in een relatie aan het verliezen..... respect voor elkaar... en vooral zelfrespect !! Om het figuurlijk uit te drukken..... aan het koken met de perskoker waarvan het ventiel niet naar behoren werkt . Mijn moto....... als je van iemand houdt...zijn er zekere dingen die je niet doet ... onvoorwaardelijke liefde is niet aan mij besteed !!
Ik kom hier niet meer terug want die blog geeft mij die wrange nasmaak door die jij hier probeert kwijt te raken !

Gepost door: lobo | 26-10-06

De commentaren zijn gesloten.