30-10-06

Topprestaties ...

Het weekend was superdruk ... 2 volle dagen met de sportclub op verplaatsing ... maar ... mijn zoon heeft superprestaties geleverd ... tot grote fierheid van zijn papa natuurlijk. Het is toch ongeloofelijk hoe fier je kunt zijn op zo'n dingen ... soms denk ik dat ik er nog meer van geniet dan hijzelf. Maar kom, belangrijkste is en blijft nog altijd dat hij met een gezonde activiteit bezig is en zich kan uitleven ... Voor hem is zijn sport ook wel alles. Deze week is het elke morgen van 8 tot 10 uur 's morgens training en deze morgen stond hij al om 7 uur paraat naast ons bed ... way to go !!!

Schatteke en ik zijn er pas veel later uitgerold (zodat schatteke holder de bolder richting werk is moeten vertrekken) omdat we een aantal zaken die dit weekend waren blijven liggen (wegens niet thuis) moesten ophalen  . Zo mag elke morgen zijn voor mij ... heerlijk ...

En jawel hoor ... onze Eric is er dan toch toe gekomen een berichtje te sturen ... zaterdagavond was schatteke dan ook in de wolken. Gisterennamiddag heeft ze hem een kort bezoekje gebracht (voor ze naar de topprestatie van haar zoon kwam kijken ... kon het even niet laten ...) en dat deed haar (en hem ook, volgens wat ik er van hoorde) veel deugd. Ons vrijpartijtje van deze morgen was dan ook gekruid met veel fantasie  . Life is beautiful ... En nu werken ...

See yaaahhh ...

09:19 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heftig Heb uw blog diagonaal gelezen van in het begin ! Ik vind het vooral in het begin erg opwindend en heb ook dergelijke fantasiëen gehad.

Aber...dat er een keerzijde is hebt u blijkbaar ook al mogen ondervinden !

Ik weet niet of ik het zou kunnen wat u doet...iedereen doet immers hetgeen hij belangrijk vindt...bij mij zou het eerder omgekeerd zijn (ttz. mijn vrouw en een andere)

(Toevallig op je blog geraakt)

Gepost door: another-man | 31-10-06

*** De mama en papa zijn altijd fier he als de kids het goed doen. Ik wens je nog een heel fijn weekend toe! Groetjes,
xxxx

Gepost door: Sarah | 04-11-06

De commentaren zijn gesloten.