07-11-06

Te moe ...

Ik zit nu in mij hotelkamer, bij jullie is het nu 12:30 uur. De aankomst gisteren was een kleine ramp. Het SMSje van schatteke zei me dat ze er had van genoten ... ik heb haar onmiddelijk een berichtje terug gestuurd. Aan de bagageband was het vervolgens wachten op mijn valies en hopelijk een belletje van schatteke ... geen één van beide die opdaagde ... Dus voor de bagage maar een aantal telefoons gepleegd, tot overmaat van ramp begon ook mijn gsm batterij leeg te raken met de wetenschap dat de lader zich in mijn bagage bevindt.

Enfin ... na nog eens 2 uur ben ik dan eindelijk in het hotel geraakt (ondertussen al 04:30 uur bij jullie) en hebben de mensen die me hebben uitgenodigd zich over mij ontfermt. Gelukkig een heel toffe madam die al onmiddelijk begon mij te overstelpen met kadootjes die ze had gekocht omdat ik de aansluiting van het vliegtuig eerder die dag had gemist en dus daardoor ook veel later en zonder bagage ... aan de andere kant van de wereld stond.

Deze morgen dan proberen te bellen naar schatteke vanaf de hotelkamer (lijkt eigenlijk meer op een apartement met zijn slaapkamer, living en 2 (jawel twee ...) badkamers ... maar dat leek niet te lukken. Dan maar de batterij van de gsm leeg gebeld en haar even kort aan de lijn gehad ... Ze was te moe om te bellen deze nacht, het was te laat, ze had wel nog mijn berichtje gekregen ... maar had geen zin meer ... Soms weet ik niet wat ik er allemaal moet van denken ... zo'n dingen doen echt wel pijn, vooral na zo'n uitputtende dag ... Tjah ... we zien wel weer ...

Ah ja ... klagen zal ik maar niet ... het zou ook anders kunnen, ik zou in een duf hotelkamertje kunnen zitten ... alleen ... maar straks neemt de toffe madam mij mee uit shoppen en de eerste stop wordt de CalvinKlein winkel hier net om de hoek, want deze doorgewinterde reiziger :-( heeft er natuurlijk niet aan gedacht een minimum aan handbagage mee te nemen.

See yaaahhh ...

12:50 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.