30-11-06

Amai ... tijdje geleden ...

... dat ik er nog was ... Toen ik mijn laatste bericht las besefte ik pas hoe lang het geleden is ... dat was nog van voor de bowling. BTW ... die paar strikes zijn er dan toch van gekomen ... een 7-tal als ik me niet vergis ... puur geluk dat wel ... maar kom, ik heb me toch niet moeten laten doen door al die jonge gasten (bij ons op het werk ben ik 'den ouden').

Hoe gaat het met mij ... goed ... en met ons ... al bij al ook goed ... Dat laatste klinkt een beetje minder omdat we waarschijnlijk weer een beetje in een dalletje zitten van het immer golvende landschap der liefde ... enfin ... het is toch al geen rollercoaster meer zoals het vroeger was.

Misschien heeft het ook wel te maken met Eric ... mister communicator laat de laatste tijd weer zo weinig van hem horen dat ons schatteke er ondertussen een beetje moedeloos is van geworden ... Midden vorige week was er dan toch een smsje en zowaar zelfs een telefoontje en dat alles in dezelfde 24 uur. Sindsdien ... complete radiostilte ...

Ah ja ... de wondere wereld van relaties houdt niet op met draaien ... het lijkt af en toe wel of ze gewoon verkeerd draait of op z'n kop ...

We zien wel hoe ze verder draait ...

See yaaahhh ...

12:58 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wereld Vind je niet dat het zowiezo op zijn kop is dat jij zit te trachten achter berichtjes van de minnaar van je vrouw? ;)

Gepost door: a-woman | 30-11-06

De commentaren zijn gesloten.