31-12-06

Mijn beeld van 2006 ...

... een drukke kerst is het geworden ... eerst het kerstweekeinde doorgebracht met vrienden in een gehuurd huisje ... soms wel leuk, soms ook wel vervelend, enkele dagen op elkaars lippen leven. De vrouw van het koppel valt eigenlijk heel goed mee ... een volslanke goedlachse vrouw die van plezier en grappen houdt. De man echter is door de jaren heen verzuurd geraakt ... soms had ik goesting om hem eens door elkaar te schudden en hem te zeggen ... "drink er nog ene, laat je hersenen benevelen door de alcohol en stop er mee om wereldverbeteraar te zijn ... laat een ander mens zijn leven leiden ...". Maar ik vrees dat de hersenen bij hem te strak gespannen staan en hem dat plezier niet gunnen.

Enfin ... zijn hersenen stonden blijkbaar minder gespannen op kerstavond toen schatteke op zijn schoot zat ... Al gauw zaten zijn handen aan haar borsten (schatteke had een schitterend schouderloos en dus ook BH-loos bloesje aan), terwijl ik nota-bene met zijn vrouwtje aan het koken was ... Tjah ... schatteke vindt dat niet erg en den deze ook niet ...dus we kunnen er maar beter van worden.

De rest van de week zat ook vol erotiek en plezier ... maar dat hou ik voor een volgend blogbericht ...

fireworks

Ik wens jullie en familie allemaal alvast een fijn 2007 met héél veel plezier in de relaties, de liefde, sex, kortom in het leven ... wij proberen er alvast een nog beter jaar van te maken. 2006 was een mijlpaal en een jaar dat we nooit vergeten ... een jaar waarin ik veel heb geleerd, pijn heb gevoeld, passie, heel veel geluk, maar vooral een jaar waarin mijn schatteke ook mijn beste vriendin is geworden ... en dat ... dat wordt in mijn herinneringen het beeld van 2006.

See yaaahhh ...

12:52 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Oud en Nieuw
Het oude jaar doet zijn oogjes toe.
Het nieuwe doet zijn oogjes open
We eten ons het oude jaar uit.
En drinken ons het nieuwe in.
Jaar na jaar na,
"Kom we maken met elkaar"
een heel nieuw jaar.
Nog een gezond en vreugdevol.
2007

Gepost door: kathia | 31-12-06

Mijn beste wensen voor een spetterend 2007

Gepost door: Pretfles | 01-01-07

*** Ik wens je een gelukkig en gezond 2007! Groetjes,

Gepost door: Sarah | 02-01-07

De commentaren zijn gesloten.