02-01-07

Erotisch einde van 2006 ...

Vorige week donderdag waren we samen naar de sauna ... lekker genieten van elkaar, zonder de kindjes, die waren op sportstage ...

Wat blijkt ... onze voyeur (zie één van mijn eerdere berichtjes ...) was er ook en jawel hoor ... hij was weeral de sauna's aan het afschuimen om dan met zijn voeten bezig te zijn en ondertussen met zijn onderarm zijn penis te masseren. Ergens heb ik wel medelijden met de kerel ... vroeger heb ik zelf zo'n dingen gedaan waarvan ik weet dat mensen ze niet goedkeuren, maar vaak kwam dat omwille van een slecht gevoel, een negatief zelfbeeld en een tekort aan sex. En door zo'n dingen te doen wordt het er natuurlijk allemaal niet beter op. Enfin ... die kerel lijkt me echt wel een eenzaat, zoekt geen contact met andere mensen, slaat geen praatje ... toch wel een beetje zielig. Ergens zou ik wel eens willen weten of hij er ook zo over denkt.

Enfin, mij stoort dat niet erg. De lezers van deze blog zullen ondertussen wel een beetje begrepen hebben dat mijn 'twisted mind' wel opgewonden geraakt van zo'n situaties. Schatteke had dat blijkbaar in de mot want op de weg terug naar huis begon ze zachtjes over mijn broek te wrijven wat natuurlijk resulteerde in een stijve van formaat (neenee ... ben niet aan het stoefen wil alleen duidelijk maken dat ik er echt wel zin in had  ). Ik heb dan schatteke maar gesmeekt af te rijden op de volgende parking (zij reed) en daar hebben we ons zelf heerlijk verwend. Eénmaal thuis zijn we gewoon verder gegaan en hebben we de avond afgesloten met heerlijke sex.

De dag daarna is schatteke alleen terug geweest naar de sauna ... zonder de voyeur gelukkig (zij houdt daar niet zo van ...). Maar J was er wel. J is iemand die we een tijd geleden hebben ontmoet en waar schatteke het goed mee kan vinden. Hij is een stukje ouder dan haar, ziet er erg goed uit voor zijn leeftijd en kan blijkbaar wel galant omgaan met de vrouwen (in tegenstelling tot Eric). Enfin ... om het verhaal kort te houden, ze hebben samen de avond doorgebracht in de sauna en blijkbaar was er toch wel wat spanning, want schatteke wist me zaterdagavond te vertellen dat ze achteraf thuis nog heerlijk heeft gemasturbeerd terwijl ze aan J dacht.

Ik schat ... to be continued ...

Ik hoop in ieder geval dat iedereen van jullie zo'n erotisch einde aan 2006 heeft kunnen breien.

See yaaahhh ...

13:09 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.