19-02-07

De liefde van een vrouw ...

... amai ... nieuw record ... sinds 6/2 niets meer geschreven ...

Maar het gaat goed met mij ... denk ik toch ... De laatste tijd heb ik toch weer wat met twijfels gezeten rond onze situatie en de manier hoe ik daarmee omga, maar dan ... komt er zo'n moment waarop ik denk ... onnozelaar, kijk even om je heen ... 2 fantastische kinderen, een vrouw waar ik zo van hou en die ook heel erg van mij houdt, niets te kort ... er zijn er veel die het met minder moeten doen en dan heb ik het vooral over het gevoelsleven, niet over het materiële. Ik kan op elk moment bij schatteke terecht, je vrouw als een echte vriendin ... wat wil je nog meer?

We hebben allebei onze rust gevonden bij elkaar en dat doet deugd ... Dat de situatie met Eric en de gevoelens die er waren (en misschien nog voor een stukje zijn ...) af en toe wat spanningen oproepen zal wel normaal zijn ... en in feite ook goed. Het leert mij alert zijn, het leert me denken over geluk en wat de liefde van en voor een vrouw kan betekenen in je leven. Het leert me ook die gevoelens niet als 'normaal' en gratuit te beschouwen en het doet me beseffen dat ik mezelf een erg gelukkig man mag prijzen.

Amai ... dat zijn nogal eens overpeinzingen zo op een maandagmorgen ... . Maak er een fijne week van ... (jij ook F ... xxx).

See yaaahhh ...

09:18 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuk ... ... om zo'n evenwicht te kunnen nastreven én te bereiken, en zo de week te kunnen beginnen.

Gepost door: twilightsinger | 19-02-07

De commentaren zijn gesloten.