24-03-07

Zaterdagavond bloggen ...

... mjah ... zaterdagavond 21 uur en ik zit mijn blog up te daten ... dat kan vrees ik maar één ding betekenen ...

Deze morgen kreeg schatteke een berichtje van Eric dat hij deze avond thuis was en of ze zin had ... En of ze zin had ... ze had het wel heel erg moeilijk, we hebben deze nacht weer eens een serieuze discussie gehad, niets met Eric of zo, maar gewoon één van haar moeilijke momenten van gisterenavond die moeilijk te verteren was ... Enfin ... het gebruikelijk scenario met te veel drank en te weinig repect wederzijds, dus de boel lag redelijk op een hoopje toen het berichtje deze morgen toekwam. Eigenlijk had ik gemakkelijk haar kunnen overhalen niet te gaan en ik weet ook zeker dat ze dat voor mij gedaan zou hebben. Maar op de één of de andere manier zou ik me dan schuldig hebben gevoeld, haar die avond niet te kunnen geven, terwijl ik wist dat ze naar hem uitkeek.

Ah ja ... ik ga straks op mijn gemak even de PrisonBreak serie 1 beginnen bekijken ... een DVD boxje die ik een tijdje geleden heb gekocht ... mijn gedachten wat verzetten .

See yaaahhh ...

21:46 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik vind het ongelooflijk moeilijk die relatie van jullie. Ik zou het zelf niet kunnen. Als jij je vrouw zo kunt loslaten, kan dat alleen maar betekenen dat je haar enorm graag ziet. Vind dat ongelooflijk knap. Ik hoop alleen dat je er op den duur niet aan ten onder gaat. Hoop dat je je gedachten hebt kunnen verzetten.

Gepost door: Engel | 25-03-07

manman!!! Tja, het windt mij op, net zoals zovele andere stille gluiperds vermoed ik. Jullie zitten vér over het point of no return. Blijf vooral schrijven...

Gepost door: Guy de Montségur | 26-03-07

De commentaren zijn gesloten.