23-04-07

De brief ...

... ze is naar hem toe ...

Sinds vorige zaterdag was er geen contact meer tussen haar en Eric ... ze had het echt wel moeilijk met wat er gebeurd was die zaterdag, ze voelde zich dom en gekwetst. Na enkele avonden praten heb ik haar aangeraden hem een brief te schrijven, eerlijk en open, over haar gevoelens voor hem, haar angsten, haar twijfels maar ook over de mooie dingen die ze met hem en, door de ganse situatie, ook in onze relatie beleefd ... Omdat ze een brief een beetje laf vond heeft ze gekozen voor een tussenweg. Ze heeft alles in een brief gezet en die gaat ze vanavond zelf aan hem geven, maar het volledige verhaal ook zelf doen ...

loveletter

Ze was best zenuwachtig toen ze daarnet vertrok en dat kan ik begrijpen ... ik zou het ook wel moeilijk hebben met zo'n gesprek, zeker als er dergelijke gevoelens bij komen kijken ... Maar ik hoop dat het hun relatie vooruit helpt, zeker ben ik dat niet ... maar ik denk dat openheid en eerlijkheid het enige is dat op lange termijn hun relatie kan doen lukken ...

En ik zelf ... ? Tjah ... echte jaloerse gevoelens heb ik niet ook al is het raar te weten dat je vrouw haar liefde aan een andere man verklaart ... Maar ik weet ook dat ze heel erg van mij houdt, dat ik speciaal ben voor haar en haar veilige haven ben ... en dat ... dat geeft me een heel fijn en diep gevoel vanbinnen.

See yaaahhh ...

21:45 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Het internet is inderdaad weeral een site rijker. Dit is een site die Bram zelf gemaakt heeft, zijn eerste 'projectje' eigenlijk, hopelijk heeft het nu wat succes.

Die 100 kusjes die Bram moet geven, dat zie ik wel zitten! Toen ik zei dat die peesontstekingen chronisch zijn, zei hij dat hij mijn polsen regelmatig ging masseren. We zijn nu meer dan twee maanden verder en ik heb er nog niks van gezien :D Ach ja, zonder massages lukt het ook wel :)

Je vrouw zal straks opgelucht en blij zijn dat ze de brief persoonlijk is gaan afgeven... en dat kan alleen maar goed zijn voor jullie.

Gepost door: Sarah | 23-04-07

.. Ik begrijp niet dat je niet jaloers bent..

Gepost door: sweet sugar | 23-04-07

De commentaren zijn gesloten.