17-06-07

I'm back ...

Nee ... niet van opnieuw op reis en van de witte stranden, maar met het schaamrood op de wangen dat ik jullie zo lang heb laten zitten met die uitspraak van Mae West.

Enfin ... de regelmatige lezers van deze blog hebben dan waarschijnlijk al een vermoeden ... problems in da house ... en dan heb ik er echt geen zin in ...

Elke relatie heeft zo zijn dieptepuntjes, dat van ons had een regelrechte diepe kloof waar zelfs de grootste gletsjers op de Mount Everest jaloers van zouden zijn ... Om een lang verhaal kort te maken ... ik kon niet langer leven met het feit dat het waauw-effect voor mij bij haar meer en meer achterwege bleef ... dus veel ruzie en veel praten en daarna weer veel ruzie ... Uiteindelijk denk ik wel dat ze mijn gevoelens nu begrijpt, ze doet haar best om terug te apprecieren wat ze allemaal heeft en kan ... dus ik hoop dat het deze keer iets langer dan een paar dagen blijft hangen ... (ja ... ik ben nog steeds sceptisch ...).

Bon ... binnenkort dan toch mss de rest van het verhaal met de zwarte man ... want er is een vervolg (schatteke zit nu trouwens een paar meter van mij met hem aan de (video)chat ...). En Eric ... die zit momenteel voor zijn werk reeds een paar weken in het buitenland ... en daar ben ik nu even niet rouwig om .

Tot binnenkort ... see yaaahhh ....

22:47 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ja man Boeiend allemaal.
Een klien suggestie, kan je er geen potje van vier van maken?
Succes
Guy
http://een-man.skynetblogs.be

Gepost door: Guillaume de Montségur | 19-06-07

Foutje: een kleine suggestie

Gepost door: Guillaume de Montségur | 19-06-07

Ik ook Hallo,

heel boeiend en herkenbaar. Heb enkele jaren geleden ongeveer dezelfde situatie meegemaakt, zonder noemenswaardige (we zijn nog bij elkaar) kleerscheuren eruit gekomen maar de gevoelens zjn echt wel heel anders dan voordien. Ik ben niet jaloers of rancuneus maar heb ondertussen zelf iemand gevonden die ik als de vrouw van m'n leven beschouw. Ok er is een leeftijdsverschil en er zijn kinderen en er zijn andere toestanden die meespelen maar we zijn gelukkig als we bij elkaar zijn. Wie weet hoe het verder zal verlopen???

Gepost door: M | 26-06-07

Fijn dat je weer boven water bent. Ik ben zelf behoorlijk sceptisch als het om dit soort situaties gaat en ben dan ook erg benieuwd hoe het je verder zal vergaan. Ik wens je in ieder geval veel succes.
Liefs, Nantie

Gepost door: Nantie | 26-06-07

Phew... was me dat het voormiddagje wel.
Ik heb net je hele blog van begin tot einde (en in juiste volgorde) gelezen. Wat is me dat een jaartje geweest zeg! Het is tof te zien hoe die evolutie er bij je vrouw heeft plaatsgevonden...

Mijn verbazing bij je schrijfsels en verwoording gaat met ups en downs.
Ik vind wat jij schrijft herkenbaar (soms iets minder op deze plek in mijn leven) en eerlijk, bewonderenswaardig ook. Soms doe je jezelf tekort uit allesverzengende liefde voor je vrouw en dat kan toch niet altijd gezond zijn (but who am I to judge). Vooral je zelfrelativering en je humor raken me. Zoals je ergens in een stukje (een jaar of wat geleden) schreef, dat kan soms wonderen doen. En op dat vlak hebben nog veel mensen veel te leren dacht ik zo (ook ik trouwens).

k ben ook op een man gevallen die ik allemaal jouw belevenissen wel zie doen/denken/voelen, en jij geeft me op die manier ook meer inzicht in zíjn gedachten (ook al praten we heel vaak en veel). Vreemd. En leuk. En toevallig.

Je (jullie) intrigeren me. Zal zeker nog komen lezen.

Gepost door: FMN | 27-06-07

De commentaren zijn gesloten.