22-08-07

De juiste proporties ...

Soms als ik de reacties lees op mijn berichten schrik ik wel eens ... hoe goed ze ook bedoeld zijn ... maar ze zijn vaak hard en eenzijdig ... en dat is normaal ook ... Dan besef ik dat het heel moeilijk is om de juiste gevoelens in de juiste proporties op een blog achter te laten ... Meestal als ik stukjes schrijf ... dan ben ik ofwel goed gezind (dan krijg je een zonnig berichtje) ... ofwel pissed-off (zoals de laatste tijd al eens meer het geval is).

Nee ... ik wil hier nu ook niet gaan zeggen dat alles op rozen, over wolkjes en picco bello in orde is ... maar tussen al die ruzies en ongelukkige gevoelens praten we ook nog wel met elkaar. En die zaken komen dan vaak niet op mijn blog ... wat uiteraard de lezers een (op zijn minst licht) vertekend beeld geeft.

Maar niettemin ... bedankt voor alle lieve reacties en goedbedoelde visies op wat wij als koppel de laatste jaren willen bereiken ... misschien is het inderdaad wel allemaal 'wishful thinking' ... misschien ook niet ... we zien wel ...

10:03 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Je hebt gelijk Hey,

Je hebt gelijk hoor dat wij niet voelen wat jij voelt. We proberen je wel allemaal te begrijpen én advies te geven. Maar uiteraard hebben maar weinigen van ons ooit al in een soortgelijke situatie gezeten.

Ik begrijp de mensen ook wel die jullie relatie niet begrijpen, het is niet iets dat je iedere dag tegenkomt en het wordt in onze maatschappij ook niet echt aanvaard. Ookal bedriegen zoveel mensen elkaar en is vreemdgaan zelfs in. Maar jullie situatie gaat nog een stapje verder, er is toestemming om "vreemd te gaan" (ik denk niet dat jij het als vreemdgaan beziet).

Wat ik wil zeggen, we proberen te helpen en het te begrijpen maar enkel jij kent de hele situatie en je gevoelens.

Groetjes,
Jess

Gepost door: Jessica | 22-08-07

De commentaren zijn gesloten.