15-01-08

De keuze ...

Ik moet me eens herpakken ... I have to make up my mind ... Wat wil ik ? Verder kniezen ... lastig zijn ... of moet ik het doorzetten noemen ... ? Of moet ik het gewoon nog één keer proberen ... proberen haar te begrjpen, proberen mij te geven, proberen om terug die liefdevolle en diepe relatie aan te gaan ... Maar iets in mij is bang ... bang voor wat moet komen, bang om terug met mijn gezicht tegen de muur te gaan ... bang voor de ruzie ... de pijn ... En soms vraag ik me af ... heb ik een keuze ?

afraid

Ze doet haar best ... en eigenlijk heeft ze me wel nodig ... Maar na al die keren heb ik het deze keer moeilijk ... echt moeiljk ...

14:40 Gepost door loveu2 in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Manage your marriage Zoek hulp.
G
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 15-01-08

De keuze De vorige schrijfster schreef reeds hulp zoeken om het te verwerken. De grootste hulp is Jezus Christus. Hij is de oplossing van alles. Hij houdt van je.
Sterkte en de groet

Gepost door: rafia | 15-01-08

Heb je een keuze?
Dat is hier wel de moeilijkste vraag die je kan stellen hé!
Is er een weg terug? Een stap terug?
Goh, ik kan me perfect voorstellen hoe jij je moet voelen maar ik vraag mij eigenlijk af hoe je vrouw gaat reageren als je er op staat dat ze een einde maakt aan haar relatie.
Je hebt haar op een bepaald ogenblik in je leven die vrijheid gegeven...
Kan zij terug? Wat voelt ze voor die man? Ziet ze hem echt graag of is het louter en alleen sex? Wil ze dit opgeven?
Ik zou zeggen, ... praten, praten en nog eens praten...!
Tot nog toe hadden jullie een prima verstandhouding, dus ik denk dat hier enkel en alleen een oplossing uit de bus zal komen!
Ik wens je alvast veel sterkte en hoop dat jij je snel weer goed voelt!

Een fijne, rustige avond nog!
Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 15-01-08

Ups en downs jawadde, die constante hoogtes en laagtes moeten immens vermoeiend zijn.

Gepost door: a-woman | 15-01-08

Doorzetten, zou ik zo zeggen! Het feit dat ze nog steeds terugkomt naar jou wil zeggen dat ze nog altijd jou verkiest boven al die andere mannen. Jij bent hier de sterkste persoon! Ooit zal ze beseffen wat een geluk ze heeft met zo'n lieve en brave man.

Gepost door: mie | 16-01-08

jazeker, je hebt een keuze!

Een vorige reactie ging over de vraag "ziet ze hem echt graag of gaat het louter om de sex?". Wat nu.. alsof sex niks voorstelt?

Je bent een moedig man, en ik heb je hele blog gelezen. Het fascineert me enorm. Ik hoop wel dat je ook de tijd neemt voor jezelf, en dat je goed zorg draagt voor jezelf.

Gepost door: mis | 18-01-08

wat bedoelt mis met z'n reaktie " alsof sex niets voorstelt" Ja, ze vindt sex bij andere mannen, maar liefde vind ze bij haar man.

Gepost door: mie | 21-01-08

Wat doet zoiets met je eigenwaarde, als je de persoon die je graag ziet, niet alles kan geven, of dat het niet genoeg blijkt?

Gepost door: mis | 22-01-08

Jullie gaan toch ook sporten of een pint gaan drinken met vrienden, sex is ook sporten. Je doet het gewoon voor de fun , de eigenwaarde van de partner hoeft daardoor niet aangetast te worden.

Gepost door: mie | 23-01-08

Het Is erg Moeilijk Denk ik om opeen sterug heel normaal te gaan leven met de persoOn ,
die je oOiit heeft laten vallen , Ok ze dOet haar best maar daar Heeft ze eerder aan kunnen denken ,
Ik weet een ding Wanneer je verliiefd bent dat je dan niiet kijkt met je ogen maar enkel met je hart volg je gevoelens & je hart en je zult je weg heus wel vinden !!
je hebt zoveel keuze !!maar het is moeilijk om er een te kiezen ,,
in ieder geval als je van haar houdt dan moet je gwn door zetten maar ok niet overdrijven want liiefde moet van 2 kanten komen niiet enkel van een kant want dan gaat het na een tijdje stuk !!
zOentj ,, M°

Gepost door: Amal | 14-04-08

De commentaren zijn gesloten.